אודות

מגזין קולינרי המחבר בין עולם הגסטרונומיה המקצועי לבישול הביתי, עם מתכונים, ביקורות מסעדות והמלצות יין מהארץ והעולם.
שף משה שגב

"אוכל טוב הוא כמו מוזיקה טובה - הוא מדבר בשפה אוניברסלית"

המשימה שלנו

להביא את עולם הקולינריה לכל מטבח בישראל

ביס ולגימה נוסד ב-2024 כמגזין קולינרי המשלב בין עולם הגסטרונומיה המקצועי לבין חוויית הבישול הביתית. המגזין מביא את הקול הייחודי של עולם האוכל והיין בישראל, תוך שילוב השפעות וטרנדים בינלאומיים. הכתבים והשפים שלנו מחויבים להנגיש את עולם הקולינריה לקהל הרחב, עם דגש על איכות, דיוק ואותנטיות. אנו מאמינים שאוכל טוב הוא חוויה שמחברת בין אנשים ותרבויות.

ליהי טעם - סוקרת קולינריה

רוצה להתבלט בתחום?

מומחה? יש לך ידע מקצועי ששווה שיתוף? השאר את המייל שלך ונחזור אליך עם הצעה אטרקטיבית לפרסום >>