"אוכל טוב הוא כמו מוזיקה טובה - הוא מדבר בשפה אוניברסלית"
ביס ולגימה נוסד ב-2024 כמגזין קולינרי המשלב בין עולם הגסטרונומיה המקצועי לבין חוויית הבישול הביתית. המגזין מביא את הקול הייחודי של עולם האוכל והיין בישראל, תוך שילוב השפעות וטרנדים בינלאומיים. הכתבים והשפים שלנו מחויבים להנגיש את עולם הקולינריה לקהל הרחב, עם דגש על איכות, דיוק ואותנטיות. אנו מאמינים שאוכל טוב הוא חוויה שמחברת בין אנשים ותרבויות.
ליהי טעם - סוקרת קולינריה
מומחה? יש לך ידע מקצועי ששווה שיתוף? השאר את המייל שלך ונחזור אליך עם הצעה אטרקטיבית לפרסום >>